ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Θα μπορούσαμε αντί για ένα εισαγωγικό κείμενο να βάλουμε απλά, το χάρτη της Ελλάδας με τους τόπους προέλευσης των προϊόντων που διαθέτουμε.

Ξεκινήσαμε με αποφασιστικότητα και έμπνευση τον Μάη του 2021, αναζητώντας αυθεντικές και παραδοσιακές γεύσεις απ΄όλη την Ελλάδα. Από τον Έβρο ως τη Λακωνία και από την Κέρκυρα ως τη Σητεία, φέρνουμε στο Olea τυροκομικά και αλλαντικά γνήσιων τρόπων παρασκευής , ελληνικά ζυμαρικά, έξτρα παρθένα ελαιόλαδα, όλων των ειδών τα μέλια και κάθε λογής εδέσματα που ξυπνούν τις διατροφικές μας μνήμες συναντώντας τις σημερινές ανάγκες για ελαφριά και επωφελή θρεπτική νοοτροπία.

Η φιλοσοφία μας διακρίνεται από το συνδυασμό της εξειδικευμένης εξυπηρέτησης του πελάτη, της ανόθευτης ποιότητας και των προσιτών τιμών για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών και επιθυμιών κάθε οικογένειας. Για το λόγο αυτό, εγγυόμαστε προσωπικά την ικανοποίηση των πελατών μας, έχοντας εμπιστοσύνη σε όσα διαθέτουμε, μια και είναι όσα οι ίδιοι βάζουμε στο τραπέζι του σπιτιού μας και στο καθημερινό μας φαγητό.

Αναζητούμε διαρκώς παραγωγούς από όλη την περιφέρεια, με βάση την πιστοποιημένη ποιοτικά παραγωγή τους (ISO) και παράλληλα το σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας.

Ταυτόχρονα στοχεύουμε στην υγιεινή διατροφή, διαθέτοντας βιολογικά, χωρίς συντηρητικά τυποποιημένα τρόφιμα, ενώ προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, π.χ. ζυμαρικά χωρίς αλάτι, μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη κ.α.)
Η ποικιλία στα ράφια μας εμπλουτίζεται διαρκώς ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, χωρίς όμως να ξεχνάμε τις ρίζες μας που έχουν καταστήσει τη Μεσογειακή διατροφή διάσημη και πολύτιμη σε όλο τον κόσμο.